Creatieve inspiratie nodig

Ben jij op zoek naar die details in de aankleding van jouw feest of diner, dat het net dat verrassende effect heeft waarom je je gasten verrast? Wij denken graag met je mee!

Hierin de keuze aan jou: Wil je jouw persoonlijk styling pakket thuis of op locatie bezorgd hebben, of wil je dat wij de styling op locatie voor je verzorgen? De meeste items maken wij zelf. Je kunt hierbij denken aan wegwijzers, welkomstborden, tafel decoratie en bloemschikking. Ook is het mogelijk bepaalde decoratie bij ons te huren. Denk hier aan backdrops, vaasjes, lantaarns, pilaren, potten, vazen enz.

Heb jij de tijd en de kunde om de styling van je feest zelf te doen, maar ontbreekt het aan creatieve ideeën? Zet ons dan in voor een gewaagd en bijzonder stylingadvies.

Vaak duizelen de ideeën door je hoofd en pin je je gek op pinterest met plaatjes die jouw aanspreken, maar krijg je de ideeën niet gestructureerd tot een plan waar een duidelijke gedachten en lijn in zit. Wij gaan na een intake met jouw gedachten aan de slag en voorzien je van die “creatieve inspiratie” welke leidt tot een kant en klaar styling advies welke jezelf tot uitvoering brengt.

Wij maken een stappenplan voor je waar je mee uit de voeten kan. Artikelen en mogelijkheden die wij laten zien, kunnen eventueel via ons gekocht en geleverd worden. Je krijgt een overzicht van alle artikelen die je wilt en waar je ze kan aanschaffen. Je kan ook gebruik maken van onze stylingverhuur in bijzondere decoratie artikelen.

Het startpakket kost € 250 euro (excl btw) Mocht je na het gesprek een upgrade willen naar het ster of droompakket wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaalfactuur.