Ballonnenboog nodig? Een ballonnenboog geeft een ruimte of buiten meteen een feestelijke uitstraling. Ze worden meestal bij de entree geplaatst, je kunt deze echter ook in een zaal of winkel neerzetten. Ze kunnen in allerlei kleuren geleverd worden. De boog wordt in de door jou gewenste kleuren gemaakt, voor een draai effect kun je maximaal uit vier kleuren kiezen. Uiteraard kun je meer kleuren kiezen. De Ballonnenboog wordt met twee voeten en pvcbuis geleverd. Deze moeten weer terug ingeleverd worden bij mijndroomfeest.

Deze boog kun je makkelijk een aantal dagen laten staan. Hou er wel rekening mee, dat als ze buiten staat en het gaat regenen dit wel ervoor kan zorgen dat de boog minder lang goed blijft. Er zijn 2 modellen een smalle uitvoering geschikt voor 1 deur, bijvoorbeeld eengezinswoning of een brede uitvoering geschikt voor 2 deuren. Bijvoorbeeld voor bedrijven.

Prijsoverzicht ballonnenboog

  • klein model voor 1 deur kost €70,00
  • groot model voor 2 deuren kost € 90,00

Voor particulieren zijn de prijzen inclusief btw, voor bedrijven zijn de prijzen exclusief btw
Mijndroomfeest is onderdeel van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet bezoekadres Molenvaart 17a 1761AA Anna Paulowna.

Bij een boog kun je ook als extra decoratie ballonpilaren plaatsen. Bekijk op deze website ook alle andere ballonmogelijkheden. Denk aan Heliumballonnen, ballonslingers, ballonbloemen, tafelballonnen en nog veel meer.