Ben jij op zoek naar een bijzondere aankleding van je feest ben je hier op het juiste adres. Van kleine feesten tot grote evenementen: Wij bieden het ontwerp, themadecoraties, de complete styling, de op- en afbouw van het feest. Alles is mogelijk en wordt tot in detail verzorgd. Hierdoor kun je alleen nog maar lekker gaan geniet van jouw geweldig feest! Wij kunnen heel veel werk voor je uit handen nemen. Een feest is niet compleet zonder een goede aankleding thuis of op locatie. Feestaankleding waar iedereen het nog lang over heeft, omdat het zo mooi was, of zo leuk, of zo spannend.

Bij het sterpakket krijg je jouw persoonlijk styling pakket thuis of op locatie bezorgd.

Heb jij de tijd en de kunde om de styling van je feest zelf te doen, maar ontbreekt het aan creatieve ideeën? Zet ons dan in voor een gewaagd en bijzonder stylingadvies.

Vaak duizelen de ideeën door je hoofd en pin je je gek op Pinterest met plaatjes die jouw aanspreken, maar krijg je de ideeën niet gestructureerd tot een plan waar een duidelijke gedachten en lijn in zit. Wij gaan na een intake gesprek met jouw gedachten aan de slag en voorzien je van die “creatieve inspiratie” welke leidt tot een kant en klaar styling advies welke jezelf tot uitvoering brengt. Binnen ons team hebben wij een feest en bloemstylist. Zij zullen ook met je meedenken en ideeën aanleveren

Wij maken een stappenplan voor je waar je mee uit de voeten kan. Artikelen en mogelijkheden die wij laten zien, kunnen eventueel via ons gekocht en geleverd worden. Je kan ook gebruik maken van onze stylingverhuur in bijzondere decoratie artikelen. Wij zorgen ervoor dat alles wat je hebt uitgekozen op de juiste tijd en datum bij je thuis of op locatie wordt bezorgd. Vooraf ontvang je van ons een offerte waar alle huurdecoratie, koopartikelen en diensten overzichtelijk zijn uitgewerkt.

Prijs op aanvraag