Trouwboeket nodig?

Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk. Edwin heeft jarenlange ervaring in het bijzonder maken van je trouwdag.

Als je gaat trouwen wil je toch geen standaardboeket? Bij de mooiste dag van jouw leven hoort een speciaal trouwboeket. Een exclusief bruidsboeket, stijlvolle corsages, aparte boeketjes voor de bruidsmeisjes, een sfeervolle aankleding van de bruiloftslocatie…. Unieke creaties die het feest helemaal af maken. Persoonlijk en eigentijds. Mijndroomfeest kan jouw hele huwelijksdag voor je aankleden. BYIREEN is gespecialiseerd in bruidsvisagie en bruidskapsels. Mijndroomfeest kan alles soorten trouwaankleding leveren. Honeycombs, lampionnen, tule, backdrops, en nog veel meer. Bloemenvandebuurman is onze bloemstylist en specialist en maakt de mooiste bloemwerken.

Wat voor soort trouwboeket zoek je?

Biedermeier boeket

Het Biedermeier trouwboeket is het bolvormige boeket zoals de meeste kennen. De bloemen in dit boeket worden compact gebonden om een halve bol te vormen.

Plukboeket

Plukboeketten worden steeds populairder. Je ziet deze trend ook steeds vaker voorbij komen. Deze boeketten worden los gebonden en zijn vaak samengesteld met speelse hoogteverschillen.

Druppel

Zoals we hem kennen maar dan nét iets anders. Ook dit is een bolvormig boeket, met het verschil dat de helft uitloopt in een licht spitse punt. Vaak worden de bloemen op draad gebonden, omdat het geheel dan het meest stevig blijft.

Waterval

Dit boeket lijkt een beetje op de druppel doordat de bloem als het waren naar beneden hangt, maar is nog  wat langer en net wat opvallender. Je hebt de waterval heel subtiel maar ook heel uitbundig met diverse opvallende kleuren.

Composiet bruidsboeket

Dit boeket is een trouwboeket wat heel veel tijd en werk van je vraagt. Dit bloemwerk bevat honderden losse echte bloemblaadjes die op één draad worden gebonden of aan elkaar worden gelijmd. Uiteindelijk lijkt dit op één grote bloem.

Kom eens langs bij ons in de winkel. Wij bespreken graag met je wat er allemaal mogelijk is. Bloemenvandebuurman zit samen met Feest en Kadowinkel de Scharrelboet in de winkel aan de Molenvaart 17a 1761AA Anna Paulowna. Kom eens langs in de winkel voor informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek nemen we al jou wensen door en maken daar een vrijblijvende offerte van.