Ballonnen vrolijken altijd een ruimte meteen op. En je kan heel veel met ballonnen doen. Mijndroomfeest kan ballonpilaren, ballonnenbogen en heliumballonnen leveren. Een ballonpilaar of ballonnenboog is een echte eye catcher .

Ballonpilaren voor een jubileum

Een ballonpilaar zonder topballon kost € 35,00 euro en met topballon € 39,95 voor particulieren. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw en komen die op de bovenstaande bedragen. Wij kunnen deze ballonpilaren in diverse kleuren en thema’s leveren.

Ballonbogen kunnen wij in 1 deurs en 2 deurs varianten leveren. Een kleine boog voor een enkele deur en een grote boog voor een 2deurs. Een kleine ballonnenboog kost €70 euro en een grote kost € 90 euro voor particulieren. Voor bedrijven zijn deze prijzen ex btw en komen die op de bovenstaande bedragen. Wij kunnen deze ballonpilaren in diverse kleuren en thema’s leveren.

1 deurs ballonnenboog

Mijndroomfeest kan ook heliumballonnen leveren in diverse kleuren en ook folieballonnen, Prijzen hiervoor zijn verschillend en afhankelijk van grootte en type ballon, latex of folie. Helium blijft meestal tussen de 7 a 10 ,12 uur zweven. Dit is afhankelijk van de hoeveel helium er in de ballon zit. Het is ook mogelijk ze te bewerken zodat ze wat langer blijven zweven. Natuurlijk hebben wij ook ballongewichtjes waar de ballonnen aan vastgebonden kunnen worden.