Ballonnenslingers kunnen we in diverse modellen leveren.

Knoopballonnenslinger

Je kunt ballonslingers maken via knoopballonnen. Deze kun je zelf thuis of op de locatie opblazen en aan elkaar knopen. Een zakje knoopballonnen normaal formaat 30 cm doorsnee koop je bij ons in 10 stuks verpakking voor € 2,50. Met 10 ballonnen kan je ongeveer 3 meter ballonslinger maken.

Bloemenslinger

Wij kunnen ook ballonslingers leveren in bloemvorm 1 grote ballon 4 kleine ballonnen ertussen gevolgd door weer een grote enz. Per meter vragen we € 10,00. Minimale afname van een bloemballonslinger is 4 meter.

Ballonnenslinger

Wij leveren ook ballonslingers die je aan de buitenkant van een bedrijf kunt ophangen, in een zaal of als bijvoorbeeld omranding van een boot. Dikte is hetzelfde als en ballonnenboog maar dan als ballonslinger. Per meter vragen we €15,00. Minimale afnamen van een ballonslinger is 4 meter.

Voor particulieren zijn de prijzen inclusief btw, voor bedrijven zijn de prijzen exclusief btw
Mijndroomfeest is onderdeel van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet bezoekadres Molenvaart 17a 1761AA Anna Paulowna.

Bij een boog kun je ook als extra decoratie ballonpilaren plaatsen. Bekijk op deze website ook alle andere ballonmogelijkheden. Denk aan Heliumballonnen, ballonslingers, ballonbloemen, tafelballonnen en nog veel meer.