Heliumballonnen nodig? Heliumballonnen geven een ruimte meteen een feestelijk gevoel. Vaak worden ze tijdens feesten neergezet als trosjes op een tafel of op de vloer. Er is veel mogelijk met heliumballonnen. Hou er wel rekening mee dat als je met helium je feest wil inrichten, dat heliumballonnen tussen de 7 a 10 uur blijven zweven. Latexballonnen zijn poreus waardoor langzaam het helium eruit loopt. Je kunt ook kiezen voor folieballonnen. Deze ballonnen blijven veel langer zweven dan een latexballon. Latexballonnen en folieballonnen zijn er in allerlei maten en vormen te krijgen. Wij hebben niet altijd alles standaard op voorraad liggen, maar onze groothandelsbedrijven waar wij afnemen kunnen altijd binnen 3 werkdagen leveren.

Helium wordt helaas steeds duurder om te gebruiken. Je kunt in plaats van helium ook met standaards gaan werken. Dit kan een goedkoper alternatief zijn voor ballonaankleding op je tafel of vloer. Wij denken graag met je mee over de inrichting van je feest.

Prijs per standaard heliumballon van 30 cm doorsnee is 2,50 gevuld met helium. Een gewichtje om de heliumballonnen aan vast te maken kost €1,50

Prijzen op aanvraag.

Prijzen voor trossen heliumballonnen is op aanvraag. Geef het op tijd aan ons door zodat we genoeg helium in huis hebben om jouw opdracht uit te voeren. Het is mogelijk om de gevulde ballonnen bij ons op te halen en dat je ze zelf op de locatie op de juiste plek neerzet. Hou er wel rekening mee dat het best wel wat volume is een aantal ballonnen in je auto. Wij kunnen het ook voor jou op de locatie bezorgen en aankleden. Kom langs bij ons in de winkel en we kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden met helium of andere ballon of feestversieringen.