Welkom bij Mijndroomfeest.nl. Heb je een speciale reden voor een feest? Een droomfeest, dan ben je bij ons aan het juist adres. Wij zijn jouw droomfeestbouwers. Samen met jou creëren we een fantastisch feest. Dat wil zeggen jij geeft aan wat je wilt en wij toveren dat om in een creatief en feestelijk feest. Je kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten. In de pakketten bieden we jou allerlei keuzes, ga je het zelf versieren of wil je dat wij het doen. Huur je een gedeelte van de versieringen of kies je voor koop? Veel is mogelijk.

Je kunt bij ons terecht voor elk thema , niets is ons te gek. Geboorte , trouwen , verjaardag, jubileum of andere thema’s …. Kom maar op, wij gaan er mee aan de slag. Wij kunnen bij onze groothandels elk thema verwoorden in feestelijke of bijzondere aankleding. Maak deze feestversiering compleet door bepaalde eye catchers uit onze feestverhuur te huren.

Het lijkt misschien raar om uitvaart aankleding bij ons te zien staan, maar ook uitvaarten worden steeds persoonlijker. Behalve natuurlijk veel verdriet om het overlijden van een dierbare is het voor velen ook het vieren van het leven. Steeds meer mensen geven voor ze overlijden aan dat ze graag herdacht worden met een glimlach, en dat hun uitvaart op hun manier moet worden vorm gegeven. Wij kunnen op een stijlvolle manier een uitvaart aankleden met de wensen van de overledene in gedachten. Wij hebben onze eigen bloemspecialist die specialist is in rouwwerk.

Met Mijndroomfeest heb je een betrouwbare partner die graag met je meedenkt in het organiseren van jouw Droomfeest. Neem eens contact met ons op, wij vertellen je graag over onze diensten.